Behandlingsalternativ

Behandlingarna finns som enskilda eller som kombinationsbehandlingar

Abhyanga

Abhyanga är en avslappnande helkroppsmassage som sker med varm, ekologisk, kallpressad sesamolja. Kroppen masseras från topp till tå med ett ganska lätt och behagligt tryck och långa, lugna svepande rörelser. Värmen, oljan och rörelserna ökar blodcirkulationen och mjukar upp muskler och leder. Behandlingen hjälper till att stärka nervsystemet samt föra ut slaggprodukter.

Vishesh

Vishes är en helkroppsmassage med lite mer tryck än Abhyangan. Visheshen har samma effekter som Abhyangan men kan även komma åt lite djupare spänningar och ge avslappning åt en kropp som känns tung. Massagen sker även här med varm sesamolja.

Marmabehandling

En marmabehandling är en mycket lätt beröring som sker på kroppens marmapunkter. Marmapunkter är specifika ställen på kroppen där förbindelsen mellan kropp och sinne är extra stark och livaktig. Genom att taktilt stimulera dessa punkter med en specialolja gjord på nogrannt utvalda eteriska oljor, sker en djupavslappning av kropp och sinne. Behandlingen främjar även kroppens egen självläkande förmåga. 

Garshan

Garshan är en torrborstnings-massage som sker med rå-sidenvantar. Den renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen  ges endast i kombination med Abyhangha eller Vishesh. Ges med fördel under våren.

Shiroabhyanga - huvudmassage

Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar tänkandet. Den ökade avslappningen av sinnet ger rum för en ökad klarhet.Behandlingen ges med varm sesamolja. Behandlingen kan motverka huvudvärk och värk i nacke och skuldror då den lättar upp lagrade spänningar och stress. behandlingen ges som kombinationsbehandling till Abhyanga, Vishes eller Marma. 

 

073 722 99 93

©2019 by Body Expression. Proudly created with Wix.com